Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων: Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Θα πρέπει απαραίτητα να έχει προηγηθεί ενημέρωση μας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2103310145. Δεν θα γίνονται δεκτές επιστροφές που φτάνουν στο κατάστημα μας χωρίς να έχει προηγηθεί ενημέρωση. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους άριστη κατάσταση, να μην φέρουν σημάδια χρήσης και να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς. Όλες οι επιστροφές γίνονται αποκλειστικά με την ELTA courier και αποστέλλονται στην έδρα μας:  Πραξιτέλους 1, Αθήνα 105 62

Μόλις η επιστροφή σας παραληφθεί από την εταιρεία μας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προχωρήσουμε στην αποστολή των νέων προϊόντων.

Οι επιστροφές/αλλαγές που αφορούν σε λάθος της εταιρείας μας γίνονται αποκλειστικά με δική μας χρέωση (καλύπτουμε τα έξοδα επιστροφής).

Οι επιστροφές/αλλαγές που γίνονται για οποιονδήποτε άλλο λόγο, επιβαρύνουν τον πελάτη με κόστος 5 ευρώ.

* Τα εκπτωτικά προϊόντα με την ένδειξη «Sale» δεν επιστρέφονται.

Επιστροφή χρημάτων: Αν δεν μείνατε ευχαριστημένοι από την αγορά σας, σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας. Ισχύουν όλοι οι παραπάνω όροι επιστροφών. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εμάς, μειωμένη κατά το ποσό που αντιστοιχεί στα έξοδα αποστολής και επιστροφής καθώς και στα τραπεζικά έξοδα αν υπάρχουν. Τα έξοδα αυτά στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων βαρύνουν τον πελάτη.